Fotograaf Deventer

De roots van Foticoon liggen in het prachtige Deventer. Het bedrijf is opgericht door Rick de Visser die zijn passie voor fotografie ontwikkelde tot een vorm van kunst. In eerste instantie werkte hij ruim 10 jaar in commerciële functies bij grote multinationals, waar hij goed presteerde maar zijn creatieve ei en passie niet kwijt kon. Alleen het hebben van een goede geschikte baan bleek niet voldoende.

Naast zijn toenmalige baan is hij vooral dingen gaan oppakken die hij leuk vond. In die tijd is zijn liefde voor fotografie ontstaan en gegroeid. Hij begon schoonheden te zien in de kleinste details en in hele andere dingen dan voorheen. Hij besloot gehoor te geven aan zijn liefde voor fotografie, verdiepte zich in het vakgebied, ontwikkelde zichzelf en startte zijn eigen bedrijf. Rick groeide in korte tijd uit tot een gerespecteerde fotograaf met een sterk netwerk van vakkundige collega’s. Hierdoor kan hij met Foticoon een breed aanbod aan fotografiediensten bieden.

Kies hieronder het gewenste specialisme:

Oprichter van Foticoon:

Rick de Visser

Als fotograaf vind ik het belangrijk representatief en tegelijkertijd onopvallend te zijn. Oftewel aangepast aan het soort evenement waar ik werkzaam ben en zo min mogelijk opgemerkt worden.

Zoek je een fotograaf? Klik hier om informatie/prijzen op te vragen óf laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Foticoon

Wanneer je een fotograaf inschakelt, wil je er gerust op zijn dat bijzondere momenten naar wens worden vastgelegd. Dat is immers wat je van een vakkundige fotograaf mag verwachten. Foticoon beschikt over een breed netwerk van freelance fotografen. Hierdoor kunnen wij de juiste fotograaf leveren voor jouw opdracht.

Fracties van seconden kunnen de best mogelijke foto maken of breken. Een professionele fotograaf weet daarom het juiste moment te kiezen. Iedere fotograaf heeft echter zijn of haar eigen expertise binnen het vakgebied. Middels een sterk netwerk aan professionals is Foticoon in staat voor iedere gelegenheid een gespecialiseerde fotograaf beschikbaar te stellen.

Fotograaf gezocht?

Kortom, ben je op zoek naar een event fotograaf, bedrijfsfotograaf, bruiloftsfotograaf, party fotograaf, portretfotograaf of misschien wel een heel ander discipline? Foticoon biedt jou de uitkomst! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Contact

Social Media

Offerte aanvragen


uur

* = verplicht veld