Bedrijfsfotografie

Welk gevoel en welke identiteit wil je dat jouw bedrijf uitstraalt? Vergeet niet dat je maar één kans krijgt om een goede eerste indruk te maken. Foticoon legt het graag naar wens voor je vast. Denk hierbij aan mooie interieur- en exterieurfoto’s, maar ook aan productfoto’s, personeelsfoto’s en actiefoto’s van bedrijfsprocessen. Onze fotografen zullen er te allen tijde op toezien dat het gewenste gevoel en de beoogde identiteit naar voren komen.

Ook hebben de fotografen van Foticoon de nodige ervaring met fotoreportages van zakelijke evenementen, zoals beurzen, openingen, productlanceringen, promotionele acties, jubileum- of personeelsfeesten. We zijn er graag bij en zorgen voor mooi naslagwerk. Laat het ons ook vooral weten wat u na oplevering van de foto’s met het beeldmateriaal van plan bent. Worden ze bijvoorbeeld op een website en social media verwerkt of in printmateriaal? We bereiden de bestanden desgewenst op een dusdanige manier voor dat ze direct bruikbaar zijn.

Een greep uit onze expertises:

Bedrijfsfotograaf nodig? Kies Foticoon!

Videoreportages

Foticoon werkt tevens nauw samen met diverse videografen. Wellicht wil je naast een fotoreportage ook een mooie videoreportage van jouw bedrijf(sprocessen) en zakelijke evenementen. Videoproducties zijn krachtige communicatiemiddelen. Waar zelfs een foto soms al meer dan duizend woorden kan zeggen, gaat een video nog verder dan dat. Interesse? Let us know!

Herkenbare fotografie

Een corporate identity of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en bepaalt in grote mate de wijze waarop (potentiële) klanten naar jouw bedrijf kijken. Consistentie speelt hierbij een belangrijke rol, ook in de bedrijfsfotografie. Het is daarom raadzaam voor alle zakelijke foto’s dezelfde fotograaf, filters en stijl van fotograferen aan te houden.

Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan alle personeelsfoto’s op LinkedIn-profielen en op de teampagina van de bedrijfswebsite. Ook hier kan op het gebied van herkenbaarheid en marketingcommunicatie een goede slag geslagen worden. Foticoon heeft de nodige ervaring met zowel portret- als bedrijfsfotografie en staat je hierin graag bij.

Bedrijfsfotograaf gezocht?

Kortom, Foticoon biedt uitkomst voor alle denkbare zakelijke fotografie! Wil je jouw bedrijf, producten, personeelsleden, bedrijfsprocessen en/of -evenementen vast laten leggen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Contact

Social Media

Offerte aanvragen


    uur

    * = verplicht veld