Event fotografie

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Het doel van ieder evenement is echter vaak hetzelfde: een beleving creëren die men bijblijft. Een unieke registratie hiervan mag dan niet ontbreken. Foticoon is gespecialiseerd in event fotografie en legt ook de memorabele momenten op jouw evenement graag vast. Wat staat er op het programma? Een festival, concert, themafeest, beurs, symposium, lezing, presentatie, theatervoorstelling of braderie? Foticoon beschikt over de nodige ervaring en is er graag bij.

Denk aan prachtige overzichts- en sfeerfoto’s om niet alleen de bezoekers, maar ook de partners en sponsoren van jouw evenement, een naslagwerk te bieden. En ook de kleine details, close-ups en opmerkelijke momenten zullen ons niet ontgaan. We willen de emoties van bezoekers vastleggen terwijl zij intens genieten, aandachtig luisteren of misschien zelfs ontroerd raken op een zeker moment. Alle elementen die het evenement haar sfeer en charme geven, komen aan bod.

Neem een kijkje in onze portfolio:

Videografen

Foticoon werkt ook samen met diverse videografen. Wellicht wil je naast een fotoreportage ook een mooie aftermovie van jouw evenement. Foto- en videoreportages vullen elkaar perfect aan. Waar foto’s memorabele momentopnames bevatten, vertelt een video het bijbehorende verhaal conform de beleving van de bezoekers. Zowel een fotograaf als videograaf inschakelen voor de registratie van jouw evenement? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Duidelijke afspraken

Bij alle vormen van fotografie zijn duidelijke afspraken uitermate belangrijk. Denk aan de logistiek en programmering op de dag van het evenement, maar ook aan het aanleveren van de foto’s naderhand. Hoe snel verwacht je een selectie al dan niet bewerkte foto’s? Welke momentopnames mogen absoluut niet ontbreken? Mag Foticoon de foto’s ook in een portfolio verwerken of is de reportage exclusief voor jou als opdrachtgever? Slechts enkele voorbeelden van vragen die voorafgaand aan het evenement besproken kunnen worden.

Foticoon is voorstander van duidelijke afspraken om scheve gezichten achteraf te voorkomen. Zo weet je precies wat je van elkaar mag en kunt verwachten. Wel zo prettig toch? Je hebt bij de organisatie van een evenement immers je handen al vol aan allerlei andere zaken.

Event fotograaf nodig?

Foticoon heeft ervaring met het fotograferen van vrijwel alle denkbare particuliere en zakelijke evenementen. Bij het organiseren van een evenement komt een heleboel kijken en wij bieden je graag de geruststelling van een prachtige registratie. Dat is in ieder geval al één zorg minder! Benieuwd naar onze tarieven? Vraag gerust een offerte aan middels het formulier onderaan deze pagina.

Contact

Social Media

Offerte aanvragen


    uur

    * = verplicht veld