Over Foticoon

 Al sinds Rick de Visser, oprichter van Foticoon, een kleine jongen was wist hij dat hij wilde fotograferen. Vanaf het eerste moment waren Rick en zijn camera onafscheidelijk en leek …Oh nee wacht, zo ging het helemaal niet.

Het ontstaan van Foticoon is verre van een clichéverhaal. Het begon namelijk met een twintiger die leek te zijn gemaakt voor het zakenleven. Rick de Visser werkte als commerciële man bij verschillende multinationals. Hij bleek aanleg te hebben voor het zien van, en inspelen op, behoeften van klanten. De kansen op een vaste baan en een zeker bestaan lagen in het verschiet. Dat zou je nooit zo maar afkappen, toch?

Wel dus. Want hoe goed de baan ook was, Rick miste passie en creatieve uitdaging in zijn vak. Hij miste de uitdaging om elke dag iets te maken waar hij trots op was en elke dag een stapje beter te willen worden in wat hij deed. Die uitdaging vond hij achter de lens.

Rick volgde zijn hart, kocht een camera, verdiepte zich in fotografie en schoot onnoemelijk veel goede (en ja, ook behoorlijk wat slechte) foto’s. Stap voor stap groeide hij uit tot de creatieve, intuïtieve en veelzijdige fotograaf die hij nu is.

Als professioneel fotograaf voor evenementen, bruiloften, bedrijfsevents en portretten combineert Rick gevoel voor sfeer en oog voor detail met klantgerichtheid en service. Je krijgt meer dan mooie plaatjes. Je krijgt een meedenkende gezellige ondernemer, duidelijke afspraken, razendsnelle levering en iconische foto’s die jouw verwachtingen overtreffen.

Kies hieronder het gewenste specialisme:

Evenement

Bruiloft

Bedrijf

Portret

Fotograaf Deventer?

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf, event fotograaf, bruiloftsfotograaf, portretfotograaf of misschien wel een heel ander specialisme? Foticoon biedt jou de uitkomst! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Contact

Social Media

Offerte aanvragen


    uur

    * = verplicht veld