Portretfotografie

Portretfotografie is een vak apart. Een portretfoto is namelijk iets heel persoonlijks. Mensen zien zichzelf over het algemeen heel anders dan hoe omstanders hen zien. En waar de ene persoon meer houdt van traditionele portretten, is de ander juist op zoek naar een portretfoto met een bijzondere twist. Een spontane onverwachte foto met wegkijkende ogen. Of juist strak in de lens kijkend. Het is maar net waar je van houdt én waar je de portretfoto’s voor gaat gebruiken. Foticoon hoort graag meer over jouw wensen, doelen en verwachtingen.

Wil je de portretfotografie bijvoorbeeld in een studio laten plaats vinden of gaan we samen op zoek naar een andere mooie locatie? Ergens buiten of misschien wel op kantoor? Indien je hier zelf nog geen besluit in genomen hebt, denken we graag met je mee. Portretfoto’s maken kan immers overal. Voorafgaand aan de geplande photoshoot  zullen we alle mogelijkheden en details met je doornemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor diversiteit zorgen wanneer je meerdere outfits en accessoires meeneemt.

Diverse stijlen en soorten portretfotografie:

Professionele fotografen

Ben je de expertise die jij zoekt nog niet tegen gekomen op deze website? Niet getreurd! Foticoon werkt nauw samen met professionele fotografen door heel Nederland en kan voor iedere opdracht de meest geschikte fotograaf verzorgen. Neem gerust eens contact op om jouw specifieke vraag nader te bespreken!

Portret cadeau

Portretfotografie is niet alleen leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook erg leuk als cadeau. Familieleden, partners en vrienden kijken graag naar foto’s van mensen die zij liefhebben. Er is altijd een passend moment om een tastbare herinnering aan iemand te geven. Een verjaardag, jubileum, verhuizing, bruiloft of zomaar om je liefde of dankbaarheid te uiten.

Er zijn tegenwoordig veel leuke dingen te doen met mooie portretfoto’s. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op glas, hout of geborsteld aluminium. Foticoon denkt graag met je mee en kan desgewenst ook de productie begeleiden.

Portretfotograaf gezocht?

Op zoek naar een professionele portretfotograaf voor een persoonlijke photoshoot? Zoek niet verder, want Foticoon biedt de uitkomst! We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om alle wensen en mogelijkheden tot in de kleinste details te bespreken.

Indien je het offerteformulier op deze pagina invult, neemt Foticoon zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever direct iemand aan de lijn? Bel dan het telefoonnummer hieronder. Onze vakkundige fotografen staan je graag te woord!

Contact

Social Media

Offerte aanvragen


    uur

    * = verplicht veld