Trouwfotografie

Voor velen is het de meest bijzondere dag ooit. Een bruiloft om nooit te vergeten. Een intieme dag die jullie alleen in het bijzijn van familie en naaste vrienden vieren. De trouwfotograaf is één van de weinige “vreemden” op het feest. Een klik tussen het bruidspaar en de huwelijksfotograaf is echter wel ontzettend belangrijk. Je maakt immers wel onderdeel uit van een uitzonderlijk speciale dag. Een dag die het bruidspaar niet alleen in gedachten, maar ook middels foto’s nog jarenlang wil herbeleven.

De trouwfotograaf dient daarom de gehele dag alert te zijn op dé belangrijke en bijzondere momenten. De emoties van het bruidspaar, familieleden en vrienden. De ringen, de aankleding, bloemen en de kleinste details. Naast mooie close-ups mogen ook de overzichtelijke sfeerfoto’s niet ontbreken natuurlijk. Onze vakkundige fotografen houden alles in de gaten. Hebben jullie ons alleen bij de plechtigheid, alleen tijdens het feest of gedurende de complete huwelijksdag nodig? Alles is mogelijk, zo ook inzet van een 2e fotograaf.

Neem een kijkje in onze portfolio:

Videoreportage

Mochten jullie van jullie huwelijk niet alleen foto’s, maar ook een complete videoreportage willen, voorziet Foticoon jullie desgewenst ook van een videograaf op jullie huwelijksdag. Van aankleedmoment tot feest of alleen enkele onderdelen van de dag; alles kan. We zouden zelfs een drone kunnen inzetten! Ga vooral het gesprek met ons aan om de mogelijkheden te bespreken.

Verwachtingen

De ene bruiloft is de andere niet en zo geldt dat ook voor fotografen. Houden jullie meer van traditionele foto’s, van levendige en spontane foto’s als herinnering of een mooie combinatie van beide? Vooraf moet in ieder geval goed duidelijk zijn wat het bruidspaar van de trouwfotograaf verwacht. Foticoon gaat bij voorkeur een kennismakingsgesprek aan met het aanstaande bruidspaar. Aan de hand daarvan komen we samen tot de conclusie of Foticoon en de juiste match voor jullie is.

Hoe dan ook kunnen jullie er van op aan dat de fotograaf representatief voor de dag komt. We passen ons veelal aan op het evenement waar we fotograferen om zo onopvallend mogelijk te werk te kunnen gaan. Het draait tenslotte om het echtpaar en hun naasten. De trouwfotograaf is er puur en alleen voor het vastleggen van de sfeer en bijzondere momenten.

Trouwfotograaf gezocht?

Een professionele trouwfotograaf (en videograaf) voor een indrukwekkende reportage van jullie huwelijk? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jullie aan om alle wensen en mogelijkheden tot in de kleinste details te bespreken.

Indien jullie het offerteformulier op deze pagina invullen, neemt Foticoon zo spoedig mogelijk contact met jullie op. In dit formulier is het tevens mogelijk zowel “trouwfotografie” als “videoreportages” aan te vinken. Liever direct iemand aan de lijn? Bel dan het telefoonnummer hieronder. We staan je graag te woord!

Contact

Social Media

Offerte aanvragen


    uur

    * = verplicht veld